14.3.08

mesajul din sticla

primit leapsa de mai jos de la carpeta-mama, via mara. Cica, in zece cuvinte, am de trimis un mesaj intr-o sticla, ceea ce presupune urmatorul scenariu prealabil:

1. am naufragiat pe o insula pustie. Bun, asta e de bine, sociopatii se simt bine pe insule pustii.
2. se da una bucata sticla goala, in care se introduce mesajul. Iarasi bun, asta inseamna ca in sticla a fost initial alcool de buna calitate, probabil vin, dar sa fie primit si altceva, avand in vedere ca din start se spune ca e o sticla, deci se exclud produsele pastrate in pet-uri si cutii de carton. In plus, daca aplicam cele aflate la punctul unu si le stropim cu putina zeama de optimism, putem presupune ca sticla e intreaga, ceea ce inseamna ca a venit impachetata bine, probabil alaturi de fratii ei.

Prin urmare, avand in vedere punctele 1. si 2. de mai sus, avem doua variante:

A. scrierea unui mesaj de trimis peste valuri este redundanta atata vreme cat pe el va scrie "daca ati gasit aceasta sticla, aruncati-o la gunoi, e goala"

B. la ce bun sa scrii un mesaj daca nu vrei sa fii salvat?

zuza si laruca, daca doriti sa fiti salvate, dati si voi cu scrisu-n sticla. Daca nu, au mai ramas cateva in bax, come join me. Off to work.

2 comments:

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Impressora e Multifuncional, I hope you enjoy. The address is http://impressora-multifuncional.blogspot.com. A hug.

carpeta plutitoare said...

super sobru si functional domnul multifuncional :-))