26.6.08

Serviciul erectii si demolari*

*aluzie la un banner vazut acum o mie de ani cu laruca pe DN1. Si da, era o firma de constructii



M-am pus pe curatenie. Virtuala, e drept, nevertheless, curatenie. Dupa cum urmeaza:

Pastrez forma, m-am obisnuit cu ea, e a mea (intr-o mica proportie).

Scos arhiva, redundanta, nu scriu atat de mult incat sa se rataceasca cei doi cititori fideli .

Modificat multe chestii in blogrolluri. Motivatia, mai jos:

Scos traduttore-tradittore. Prea putin de zis, fata de potentialul domeniului. In aceeasi categorie ar trebui sa intre si miturile urbane, le mai dau o sansa pana la urmatoarea actualizare, imi place subiectul.
Pastrez, cu dubii, si best page in the universe. SSDD. Obsolet, dincolo de jocul intentionat initial, dar still funny, macar pentru cine nu l-a citit pana acum.
Scot moartea online. Aplaud conceptul, continutul este departe de cel anuntat (sau cel putin de cel la care ma asteptam).
Il pastrez si pe Rogozanu, desi parca si-a cam iesit din mana in ultimele luni.
Ii citesc, in continuare, cu placere, pe mircea, pe zu, pe cei de la bloguresti, pe amardezi (prefer pseudonimul, pare mai aproape), si pe Doppelgängeriță.

Recunosc ca ii citesc de ceva vreme, nedeclarat, pe scandalouz, pe ada, aici și aici, pe mara, pe stingoo (sorry, nu te cunosc, dar nu ma pot abtine), si, da, pe, zoso. Ii adaug, in principal pentru mine. Nu ma mai chinui si dau click direct din blog.

Si pentru a-mi incuraja latura frivola, superficiala si ultrabitchy, adaug rubrica efemeride. Cu barfe si moda, na!

Prietenii si familia, lenesi cum or fi, raman. As mai adauga blogul succint al monicai, e-n familie, e departe, urmarim evolutie, sustinem, dar e pe aiureala aia de 360 si habar n-am cum sa-i dau link. Idiot me. Help.

Din capul paginii: Sustin, in continuare, echipa pazea si pe cly. Intra in lista si itw. Acum, ca le vad, imaginile sunt cam agresive (a se citi mari si naspa in contextul imaginii de ansamblu). Oi vedea cum le mai rasucesc, deocamdata raman asa. Restul, la instant fame, cum ii stii. I-as fi sustinut si pe cei de la sportinfo, dar pagina lor a raposat intru Domnul, asa ca – delete.

N-or fi toti aici, s-or mai adauga si altii in timp. In plus, nush cum sa bag rss feedu masii. Help, me internets illiterate person.

3 comments:

Anonymous said...

i don't mind :)

IRN said...

yay, thanks!

Zu said...
This comment has been removed by the author.